reklama 11C

Senzační výsledek Jiřího Nesvačila v Cáchách. Druhý v honebním parkuru

ikonka

České vozatajství si připsalo zásluhou Jiřího Nesvačila juniora další výrazný mezinárodní úspěch. V pátek 17. září v rámci CHIO Aachen startoval v honebním vozatajském parkuru, v němž po zisku 1770 bodů skončil na výborném druhém místě.
17.09.2021 21:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Český vozataj Jiří Nesvačil junior nestačil v honebním parkuru při CHIO Aachen pouze na Daniela Schneiderse z Rakouska, který nasbíral o 30 bodů více. 
 
Třetí příčku vybojoval Sebastien Mourier z Francie. Ten soutěž dokončil s 1750 body, tj. o 20 méně, než měl náš reprezentant z Národního hřebčína Kladruby.
 
V honební soutěži startoval i Jiří Nesvačil senior. Jeho výsledek byl 1580 bodů a skončil tak sedmý. Před ním se umístili ještě šestý Ijsbrand Chardon z Nizozemska, pátý Benjamin Aillaud z Francie a čtvrtý Zoltán Lázár, jenž reprezentuje Maďarsko. 
 
Osmá příčka patří Australanovi Boydovi Exellovi. Měl sice stejné bodové skóre jako starší z rodiny Nesvačilových, ale dokončil v horším čase. 
 
Foto: poskytl Jiří Machek
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE