reklama 11A

Podepsáno: Katar zůstává sponzorem Ceny vítězného oblouku do roku 2027

ikonka

Titulárním sponzorem Ceny vítězného oblouku v pařížském Longchamp zůstává Qatar Racing and Equestrian Club (QREC). Spolupráci s France Galop prodloužil o dalších pět let až do roku 2027. Informaci zveřejnil na svém webu France Galop.
31.01.2022 15:55  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejbohatší evropský rovinový dostih se běží jako Qatar Prix de l' Arc de Triomphe od roku 2008. Původní smlouva, podle níž je Katar hlavním sponzorem celého slavnostního mítinku v Longchamp s dvanácti dostihy grupy 1, byla prodloužena již podruhé. Suma dotací celého prvního říjnového víkendu činí deset milionů eur, z toho pět milionů eur činí dotace samotného "Arc".

Loňský ročník Ceny vítězného oblouku, který se stal kořistí německého hřebce Torquator Tasso, byl minulý týden popáté ve své historii vyhlášen nejhodnotnějším světovým dostihem sezony.

Foto: France Galop




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE