reklama 11B

Oliver a Albert Písaříkovi v TOP 10 v závěru CSI Lamprechtshausen

ikonka

V neděli 25. dubna uzavřeli čeští jezdci účast při CSI2* v Lamprechtshausenu. Startovali už pouze dva bratři Písaříkovi. Oliver obsadil osmou příčku mezi juniory a Albert skončil devátý ve finále malé túry. V Grand Prix vyhrála Švýcarka Elin Ott.
25.04.2021 16:38  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Rakouské mezinárodní závody uzavřel svým nedělním startem ve finále juniorské túry na 130 centimetrech Oliver Písařík, jenž s Donem Corleone 111 Z skončil těšně před branami rozeskakování. Po připsání čtyřech trestných bodů ze základního kola skončil osmý.  
 
Podobně na tom byl i mladší bratr Albert, který startoval ve finále malé túry s výškou překážek do 115 centimetrů. Ten se však do rozeskakování probojoval a čtyři trestné body zaznamenal až ve zkráceném parkuru rozeskakování. Tento výsledek zařadil Alberta Písaříka na pozici devátou.  
 
Úplným vrcholem byla nedělní Grand Prix města Salzburg, jejíž překážky dosahovaly 145 centimetrů. Nejrychleji překonala kurz rozeskakování reprezentantka Švýcarska Elin Ott s Remixem a stala se tak vítězkou hlavní soutěže. Druhý nejlepší výkon předvedl Rakušan Dieter Köfler s koněm Farah Dibah a třetí místo patřilo Simone Blum s DSP Cool Hill z Německa.    
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: Jiří Písařík



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE