reklama 11C

O závody v Šamoríně je opět zájem. Za měsíc tam proběhnou i dvoje CSI

ikonka

Nejistý začátek národní jezdecké sezony v České republice láká sportovce do slovenského Šamorína, kde již příští víkend startuje dvoutýdenní túra Danube Spring Live. Nahlášeno je již kolem 300 koní. Na tyto závody v květnu navážou dvoje závody CSI.
09.04.2021 10:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Danube Spring Live v Šamoríně je na programu od 16. do 18. 4. a poté ještě od 22. do 25. 4. Závodit se bude na dvou kolbištích současně a při obou mítincích pořadatelé očekávají kolem 400 koní.
 
Po krátké pauze se parkuroví jezdci a koně sjedou do x-bionic sphere nedaleko Bratislavy začátkem května, kdy se tam opět konají dvoje závody, tentokrát již na mezinárodní úrovni. Od 6. do 9. 5. je vypsané CSI2* se soutěžními kategoriemi také pro mladé koně, děti, juniory, mladé jezdce, ale i amatérská túra.
 

Psali jsme: Gentlemen s Forewerem pojedou do Lince, Prahy a Šamorína, říká Opatrný

 
Ve dnech 13. až 16. 5. navážou závody CSI2*-W společně s CSIO pro pony, děti, juniory a mladé jezdce. I v tomto týdnu budou vypsané soutěže pro mladé koně, a navíc i pro jezdce kategorie U25 – ty čeká závod zařazený do série European Youngster Cup. 
 
Celkem se při těchto mezinárodních kláních uskuteční pět soutěží Longines FEI Ranking classes. Závodit se bude ve čtyřech arénách současně. Rozpis a další informace budou již brzy publikované na webu pořadatele pod adresou www.ridersanddreams.sk.
 
Foto: x-bionic sphere



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE