reklama 11C

O páteční začátek v Prague Areně se postarali mladí koně. Vyhrál Herck

ikonka

Jako první vyzkoušeli v pátek kolbiště Chuchle Areny při mezinárodních parkurových závodech CSI2*-W šesti a sedmiletí koně. Z vítězství radoval rumunský jezdec Andrea Herck v sedle sedmileté klisny Epsilon de Roulard.
30.04.2021 11:38  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Chvíli vedl soutěž určenou mladým koním čtvrteční vítěz této kategorie Jaroslaw Skrzyczynski, nakonec se však musel spokojit se čtvrtým místem.
 
O pořadí na předních místech rozhodovaly desetiny sekundy. Vítěz Andrea Herck absolvoval trasu parkuru s výškou překážek 120/130 centimetrů v čase 59,71. Pod 60 sekund se dostal i druhý umístěný Andrius Petrovas se sedmiletou klisnou Javenda. 
 
Nejúspěšnějším šestiletým koněm se stal valach Tres Bien Z, jehož sedlala Louise Simpson. Britská dvojice si zajistila pěkné třetí místo. 
 
Jen těsně uniklo dekorování nejrychlejšímu českému jezdci Marku Klusovi, který se sedmiletým Liverpoolem nakonec obsadil sedmou pozici. Jejich čas se zastavil na hodnotě 63,16 vteřiny.
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csi-praguearena.com. Sledujte také live stream z průběhu celého mítinku CSI2*-W Prague Arena 2021. 
 
Foto Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE