reklama 11C

Němci jsou při Prague Cupu úspěšní. Gold Tour vyhrál Hannes Ahlmann

ikonka

Ve velmi silném složení přijela na mezinárodní závody CSIO3*-W CET Prague Cup německá ekipa. To potvrdil Hannes Ahlmann, který Němcům zajistil další vítězství. V nedělní soutěži Gold Tour započítávané i do Longines žebříčku FEI sedlal hřebce Nerrado.
19.06.2022 20:09  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Nejpočetněji obsazenou nedělní soutěží v Chuchle Areně Praha byla cena BMW CarTec zařazená do Gold Tour. Na jezdce při ní čekal parkur 145 centimetrů vysoký, který byl hodnocen na čas. Nejlepší výkon podal německý reprezentant Hannes Ahlmann, který s hřebcem Nerrado projel kurzem v čase 62,84 sekundy. Rychlejší byli Němec Michael Viehweg na valachovi Comanche 29 a Japonec Eiken Sato s valachem Calouso Jra. Kvůli chybě se však propadli na třináctá, respektive čtrnácté místo. 
 
Druhou příčku si svým bezchybným výkonem v čase 63,11 zajistila Britka Louise Simpson s valachem Indian Quality Z. Elitní trio doplnil Ital Nico Lupino s klisnou Ilba VDL. Tato dvojice ukázala už ve čtvrtek, že umí být velmi rychlá, když během úvodního dne tohoto mítinku zvítězila.
 
Českým ani slovenským jezdcům se na parkuru příliš nedařilo a do elitní desítky nikdo z nich nepromluvil. Kompletní výsledky najdete ZDE
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE