reklama 11D

Mowaeva přilétl v Chantilly velkým finišem, Bobik si rozumí s Mossém

ikonka

Dvě čtvrtá místa na all-weather dráze vytěžili v úterý čeští zástupci v Chantilly. Čtyřletý Mowaeva předvedl v handicapu classe 2 o 50 000 eur silnou koncovku, o rok mladší Bobik odrážel v závěru classe 3 nástup soupeřů a podruhé za sebou se umístil.
02.11.2021 15:44  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Šestý z EJC Leram Million Mowaeva se po dvou slabších formách vrátil v Prix de la Vierge de Lorette (1300 m, 50 000 eur) mezi nejlepší. Pod Gregorym Benoistem ztrácel při vbíhání do cílové roviny poměrně dost délek na špici, ale předvedl nejrychlejší závěrečnou šestistovku z celého šestnáctičlenného pole a posunul se na čtvrtou příčku asi 2 1/2 délky za vítězem.

Valach stáje Lucky Service nechal za sebou šest blacktype koní včetně čtvrtého z loňské Svatováclavské ceny Power Jacka, který doběhl na devátém místě.

O půl hodiny dříve potvrdil vlastní svěřenec Jiřího Michala Bobik, že si rozumí s Géraldem Mossém a ve finiši Prix de la Madone d’Orleans (1300 m, 16 000 eur) opět sahal po nejvyšších příčkách. 400 metrů před cílem měl dobrý okamžik, ale za distancí se přes něj dostala trojice soupeřů a Bobik uhájil čtvrté místo se ztrátou 4 1/4 délky za vítězem.

Foto: France Galop




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE