reklama 11A

Mezi mladými koňmi se v Olomouci i po roce daří Vanhauter s Praline SK

ikonka

Belgická jezdkyně Laurence Vanhauter opět v Olomouci úspěšně závodí při CSIYH s klisnou Praline SK. Tato dvojice triumfovala již před rokem v soutěži pětiletých koní a nejinak tomu je i nyní. Středeční soutěž šestiletých ovládla se solidním náskokem.
16.06.2021 13:21  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Belgická dvojice Laurence Vanhauter a Praline SK navázala hned v úvodu CSIYH v Olomouci na úspěchy z roku 2020, kdy se jí dařilo v kategorii pětiletých a mimo jiné si tehdy připsala i vítězství a třetí místo ve finálové soutěži. Tento rok se do Olomouce vrátila, a opět ve skvělé formě. 
 
Ve středeční dvoufázové soutěži pro šestileté koně na výšce 125 centimetrů si s parkurem zmíněná belgická dvojice poradila s přehledem nejrychleji a zvítězila v čase druhé fáze 24,44 vteřiny. Druhé místo získala rakouská jezdkyně Bianca Babanitz s klisnou Bella E Impossibile BBA, a to díky času 27,53 sekund. Elitní trio uzavřel slovenský zástupce Radovan Cibere s klisnou Noblesse Flush Z. 
 
Na dekorování nechyběli opět čeští zástupci. Čtvrté místo obsadila Kateřina Veselovská s Carnelianem a šestou pozici získal za svůj výkon Jan Štětina s Kannarcem. 
 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE