reklama 11D

Linda Portychová a Sára Vingrálková postupují do finále ME

ikonka

V portugalské Vilamouře se blíží k závěru evropský šampionát. V kategorii mladých jezdců se do finálového kola probojovaly hned dvě české dvojice. Z třiadvacáté pozice Linda Portychová s Falino a z osmadvacátého místa Sára Vingrálková s Kas-Sinim DC.
23.07.2021 15:15  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B
Ve Vilamoura Equestrian Centre pomalu finišuje mistrovství Evropy. Po čtvrtečním postupu Anny Helebrantové do juniorského finále se přidaly i další dvě české jezdkyně mezi mladými jezdci. 
 
Pouhou jednu chybu připsala ve třetím mistrovském kole Linda Portychová a s celkovým přídělem 15,16 trestných bodů si zajistila finálovou účast a třiadvacátou průběžnou příčku. Sára Vingrálková poté zaznamenala 15,87 trestných bodů a do finále mistrovství Evropy bude nastupovat z osmadvacáté pozice.
 
Do pátečního programu bylo zařazeno také druhé kolo dětské kategorie. To se velmi vydařilo Rozálii Sovové, která s Ellou přidala ke čtyřem trestným bodům z prvního kola bezchybnou jízdu. Podruhé byla bezchybná Anna Marie Vítek s Chacco's Amke, která půjde do třetího kola s nulou na kontě a čtyři trestné body poté při druhém mistrovském startu připsala Kateřina Růžičková s valchem Coffee G. Ta má prozatím dohromady trestných bodů dvanáct. Druhé kolo nedokončila Klára Hlaváčková a Rozálie Pichrtová chybovala čtyřikrát. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: poskytla Linda Portychová 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE