reklama 11D

Koně Převalského se po třech letech vrací do Troji. Budou v expozici Gobi

ikonka

V sobotu 23. března otevře Zoo Praha dlouho očekávanou expozici mongolské fauny s názvem Gobi. V ní naleznou domov především ikoničtí koně Převalského, kteří se tak do trojského areálu vrací po třech letech.
18.03.2024 12:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Oliver Le Que, Zoo Praha  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Slavnostní otevření dlouho očekávané expozice mongolské fauny nazvané Gobi, v níž najdou nový domov kromě jiných zvířat i koně Převalského, proběhne v sobotu 23. března od 13:00 hodin poblíž horní stanice lanovky Zoo Praha. 
 
Předcházet mu bude v 11:00 oficiální zahájení hlavní návštěvnické sezony, jež se uskuteční u vzdělávacího centra. Pestrý program završí v 15 hodin představení nejvzácnějších kachen světa, morčáků paranských, poblíž expozice člunozobců v Ptačích mokřadech.
 
Návštěvníkům bude hrát živá hudba, budou se moci projít slavnostním průvodem a pro děti bude mimo jiné zdarma připraveno malování na obličej. Od soboty prodlouží Zoo Praha také svou otevírací dobu – její brány se zavřou až v 18 hodin.
 
Zdroj: tisková informace Zoo Praha



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }