reklama 11D

Kladruby si páteční přednáškou připomenou úspěchy Sagara i Festivala

ikonka

Národní hřebčín Kladruby nad Labem pořádá v pátek 8. října 2021 od 18:00 hodin přednášku "Historie úspěšných účastí kladrubských barev ve Velké pardubické". Martin Cáp přiblíží posluchačům úspěchy jezdců a koní kladrubského hřebčína ve 20. století.
06.10.2021 11:10  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Slavnou éru zahájilo druhé místo klisny Lycaon v roce 1947 a období velkých dostihových úspěchů vyvrcholilo v 80. letech, která přinesla hned čtyři vítězství ve Velké pardubické. Účast na přednášce přislíbil Pavel Liebich, trojnásobný vítěz tohoto významného dostihu.

Letos uplynulo již čtyřicet let od prvního vítězství Pavla Liebicha s koněm Sagar. Pojďme si jej společně připomenout. Přednáška se koná v sále Císařského hostince v Kladrubech nad Labem. Vstup zdarma. Dovolujeme si požádat návštěvníky o dodržování platných protiepidemiologických a hygienických pravidel, a to především týkající se pravidel pro účast na hromadných akcích.

Zdroj: tisková informace NH Kladruby nad Labem

Foto: archiv Martina Cápa




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE