reklama 11B

Kalendář jezdeckých závodů otevřen pořadatelům k plánování na rok 2021

ikonka

Jako každý rok od puštění Jezdeckého informačního systému se 1. říjnovým dnem otevřel kalendář závodů pro plánování závodů na následující sezonu. Závody vkládá každý pořadatel sám do 30. listopadu a v průběhu prosince dojde ke schválení.
03.10.2020 11:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Konečnou podobu jezdeckého kalendáře schvalují jednotlivé oblasti ČJF. Postup vkládání je naprosto identický jako v předchozích letech a v souladu se Všeobecnými pravidly jezdeckého sportu, odstavec N13 - Kalendář jezdeckých závodů, přidělování MČR a MZ a schvalování národních závodů. 
 
Závody si do kalendáře mohou zadávat samotní pořadatelé, po schůzce s pořadateli a vyřešení konfliktů a OM následně dojde ke schválení závodů do kalendáře.
 
Výhodou tohoto plánování je především skutečnost, že budou vidět závody napříč celou ČJF, tedy budou včas vidět konflikty v termínech napříč oblastmi, což zejména u sousedních areálů může hrát významnou roli.
 

Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Ilustrační foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE