reklama 11B

Jos Verlooy vítězem sobotní stopadesátky při CSI4* ve Valkenswaardu

ikonka

Hlavní sobotní soutěž v Tops Insternational Areně při CSI4* vyhrál Belgičan Jos Verlooy. Parkur s výškou překážek 150/155 centimetrů překonal v sedle Jacobien Dwerse Hagen bez penalizace v nejrychlejším čase 66,06 sekundy.
08.05.2021 21:26  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Druhý se umístil Němec Marcus Ehning s Calandou. Jeho čas byl jen o 18 setin sekundy pomalejší než v případě Jose Verooye. „Mám radost, můj kůň odvedl skvělou práci. Měl jsem plán a vyšel mi přesně tak, jak jsem chtěl,“ zmínil spokojeně vítěz. 
 
Zároveň však přiznal, že byl trochu nervózní při jízdě Marcuse Ehninga. „Vždy je důvod k nervozitě, když vedu a vstupuje do kolbiště Marcus. Byl hodně blízko, ale dnes to vyšlo mě,“ dodal Jos Verooy.
 
Foto: Tops Insternational Arena
Zdroj: tisková informace Tops Insternational Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE