reklama 11B

Jan Odložil: Jezdců je málo, i mně zvoní telefon. Lombargini má šanci

ikonka

Loni jel Jan Odložil ve Velké pardubické třídového Theophila, ale o nejvyšší příčky nakonec nebojovali. Příští neděli se vyhoupne do sedla vítěze třetí kvalifikace Lombarginiho. Koně, pro kterého se před rokem nenašel jezdec a teď patří k favoritům.
01.10.2021 20:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

Že hnědák stáje EŽ Praha a.s. z vlastního chovu trenéra Stanislava Popelky debutuje ve Velké pardubické až jako desetiletý zkušený skokan, vidí Odložil spíše jako výhodu. "Směřoval do Velké už loni, ale nenašel se pro něj adekvátní jezdec, tak ho pan Popelka dal do Ceny Labe a tam bojovali s Evženem. Z nešního pohledu mu to jen pomohlo, více se vyskákal a získal ještě větší jistotu," říká Odložil.

"Lombarginiho jsem jezdil už loni, známe se opravdu dobře. Nějaká šance tam letos je a osobně to po loňském startu s Theophilem prožívám v pohodě. Těším se na dostih a pojedeme pro co nejlepší výsledek," dodal pro EquiTV.

Foto: Petr Guth, dostihovy-svet.cz




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE