reklama 11A

Gold Tour v Chuchli se vydařila Hoekstrovi. Papoušek byl těsně druhý

ikonka

V páteční Gold Tour CSI2* nechybělo mnoho, aby se čeští fanoušci dočkali třetího vítězství. Kamil Papoušek s klisnou Charlyn totiž zapsal po rychlé jízdě v druhé fázi pěkný čas 36,21 vteřiny. Ten mu nakonec vynesl druhé místo za Hesselem Hoekstrou.
30.04.2021 17:18  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Dvoufázové skákání s výškou překážek 135 centimetrů bylo s 64 startujícími nejpočetnější soutěží pátečního dne mezinárodních skokových závodů CSI2*-W Prague Arena. 
 
Nejlepší čas 36,13 vteřiny zapsal nizozemský zástupce Hessel Hoekstra, který na parkuru předvedl valacha Irocco Blue S. S odstupem osm setin sekundy skončil na druhé pozici český reprezentant Kamil Papoušek s klisnou Charlyn. 
 
Ještě menší časový rozestup byl mezi druhým a třetím místem, konkrétně sedm setin sekundy. Z třetí pozice se radovala Emily Llewellyn, která si v Praze připsala již nejedno pěkné umístění. V tomto parkuru sedlala valacha Trooper B. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csi-praguearena.com. Sledujte také live stream z průběhu celého mítinku CSI2*-W Prague Arena 2021.
 
Foto Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE