reklama 11D

Eliška Ciarkowska s Kimou-H skončila jednatřicátá na ME v Segersjö

ikonka

U konce je juniorské mistrovství Evropy ve švédském Segersjö. Úspěšněji reprezentovala Českou republiku Eliška Ciarkowská, když s klisnou Kimou-H obsadila konečnou jednatřicátou pozici. Matěj Sukdolák chyboval při terénní zkoušce.
29.08.2021 15:09  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Dvě české dvojice vyrazily reprezentovat Česko na evropský šampionát do Švédska. Eliška Ciarkowska doplnila svůj drezurní výkon o bezchybně překonanou krosovou trať, penalizována byla pouze za čas. V neděním parkuru přidala dalších dvanáct trestných bodů po třech chybách a s 53,6 trestnými body skončila jednatřicátá. 
 
Nedělní parkur vyšel lépe druhému z českých reprezentantů, jímž byl Matěj Sukdolák. Ten chyboval s Figarem dvakrát a přidal osm trestných bodů do celkového součtu. Dvě zastavení však přišly při terénní zkoušce a dohromady si tato dvojice připsala 121 trestných bodů, což stačilo na místo devětačtyřicáté. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 

Foto: Petr Šedivý 
Zdroj: Dostihové závodiště Pardubice 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE