reklama 11A

Deusser vyhrál v Grand Prix CSI5* ve Wellingtonu s dotací 500.000 USD

ikonka

Rovných 500.000 amerických dolarů bylo rozděleno v CSI5* Rolex Grand Prix ve Wellingtonu, z nichž 165.000 si připsal vítěz soutěže Daniel Deusser. Přemožitele nenašel v sedle třináctiletého hřebce Scuderia 1918 Tobnago Z.
28.03.2021 18:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
Do rozeskakování CSI5* Rolex Grand Prix postoupilo osm dvojic, ale jen tři bezchybný výkon zopakovaly i na zkráceném parkuru. Rozdíl mezi prvním a třetím místem byl méně jak čtyři desetiny sekundy.
 
Daniel Deusser a jeho Scuderia 1918 Tobnago Z projel cílem v čase 36,402 sekundy, zatímco druhý Daniel Bluman s desetiletou klisnou Gemmou W zaznamenal čas 36,544 vteřiny. O dvě desetiny pomalejší pak byl Harrie Smolders na desetiletém valachovi Bingo du Parc.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: Sportfot




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE