reklama 11A

CSI Ommen: Druhé vítězství pro Kamila Papouška a Charlyn v Medium Tour

ikonka

V sobotních večerních hodinách se účastnil Kamil Papoušek s klisnou Charlyn specifické soutěže Speed and Handiness v nizozemském v Ommenu. Opět nenašel přemožitele a s časem 67,60 vteřiny zvítězil. O necelou vteřinu za ním skončil domácí Remco Been.
11.07.2021 10:20  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Velmi zajímavým způsobem vyvrcholil sobotní program při mezinárodních závodech CSI3* Ommen. Zařazena byla soutěž Speed and Handiness, která bývá vždy doprovázena hlasitou hudbou, což ještě více podtrhuje napínavou atmosféru v kolbišti. 
 
Z českých jezdců se této soutěže účastnil pouze Kamil Papoušek se svou velmi rychlou klisnou Charlyn. Svůj start již podruhé v Ommenu proměnil ve vítězství a zanechal za sebou dva reprezentanty pořádající země, jimiž byli Remco Been a Bart Haselbekke. 
 
Samotným vrcholem tohoto mítinku bude nedělní Grand Prix s překážkami vysokými 155 centimetrů, do níž nastoupí Aleš Opatrný s Gentlemenem Vh Veldhof a Kamil Papoušek s koněm Great Feeling. 
 

Startovní listiny a výsledky naleznete ZDE

 
Foto: Kamil Papoušek, Ineke Fotolavie



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE