reklama 11D

ČJF vyhlásila výběrové řízení na sekretáře pro oblast Praha

ikonka

Česká jezdecká federace vyhlásila výběrové řízení na sekretáře pro oblast Praha. Dosavadní sekretářka dle zápisu ze zasedání Výkonného výboru ČJF nesplnila povinnosti při přihlašování jezdců na mistrovství České republiky 2020.
14.10.2020 15:12  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Zájemcům o práci oblastního sekretáře pro Prahu nabízí Česká jezdecká federace různorodou a zajímavou práci při organizaci jezdeckého sportu v pražském regionu. Požaduje zkušenost s jezdeckým sportem a pracovní zkušenost s administrativou. Výhodou je členství v pražské oblasti ČJF. 
 
V případě zájmu o tuto pracovní pozici zájemci mají zaslat motivační dopis a životopis na e-mailovou adresu: oblast.prazska@cjf.cz nejpozději do 18. října 2020.
 
Jak je uvedeno v zápisu ze zářijového jednání Výkonného výboru ČJF, bylo projednáno neplnění povinností oblastního sekretáře pražské oblasti při přihlašování jezdců na mistrovství České republiky 2020. K situaci podala písemné vyjádření i dosavadní oblastní sekretářka pražské oblasti Irena Hůlková. 
 
Na základě další diskuze VV ČJF požadoval za neplnění povinností oblastního sekretáře ČJF finanční postih snížením mzdy ve výši 20 % po dobu tří měsíců. Výkonný výbor ČJF pověřil generálního sekretáře, aby po dohodě s oblastním výborem ČJF Praha připravil výběrové řízení na nového oblastního sekretáře. 
 
Zdroj: www.cjf.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE