reklama 11B

ČJF informuje: Provozovatelé Sportovních center mládeže 2022 vybráni

ikonka

Česká jezdecká federace uzavřela výběrová řízení na provozovatele Sportovních center mládeže pro jednotlivé disciplíny na rok 2022. Vícenásobně uspělo Jezdecké centrum Zduchovice, a to v případě drezury pony a skoků velkých koní i pony kategorie.
13.01.2022 17:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Dle informací publikovaných na webu ČJF se výhercem výběrového řízení na provozovatele Sportovních center mládeže na rok 2022 se hned ve třech případech stalo Jezdecké centrum Zduchovice. 
 
Provozovatelem SCM voltiž Čechy bude TVT Motion Mnichovice, z.s. (jako jediný nabízející) a provozovatel SCM voltiž Morava TJ Slovan Frenštát p. R., z.s. (jako jediný nabízející).
 
Ve všestrannosti 1 uspěl Jezdecký klub Hřebčín Suchá, z.s. (jako jediný nabízející) a provozovatel SCM všestrannost 2 na rok 2022 bude Sportovní klub Borová, z.s. (na základě nejvyššího počtu hodnotících bodů). 
 
SCM drezura Čechy pro velké koně proběhne v Královickém dvoře (jako jediný nabízející). Provozovatelem SCM drezura Čechy pony na rok 2022 se stane Jezdecké centrum Zduchovice, z.s. (jako jediný nabízející). SCM drezura Morava velkých koní a pony připadla na Panskou líchu (na základě nejvyššího počtu hodnotících bodů).
 
Jako provozovatel SCM skoky Čechy velkých koní a pony na rok 2022 bylo vybráno Jezdecké centrum Zduchovice, z.s. (jako jediný nabízející). Provozovatelem SCM skoky Morava pro velké koně a pony na rok 2022 bude JK Dvůr Nové Zámky, z.s. (na základě nejvyššího počtu hodnotících bodů).
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Josef Malinovský



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE