reklama 11B

Čeští jezdci zahájili CSI2* v Lamprechtshausenu bezchybnými starty

ikonka

Od středy 21. dubna se v rakouském Lamprechtshausenu pořádají mezinárodní parkurové závody. Čtvrteční start se mezi mladými koňmi vydařil Kamile Veselé s Warranterem, bezchybní byli i bratři Písaříkové a František Stružinský ve stotřicítce.
22.04.2021 19:32  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Ve čtvrtek pokračoval mezinárodní parkurový mítink v rakouském Lamprechtshausenu, kde má poměrně početné zastoupení Česká republika. V soutěži do 130 centimetrů, v sekci určené pro mladé koně, dorazila do cíle s čistým kontem Kamila Veselá se sedmiletým Warranterem.  
 
Na stejně vysokém parkuru, avšak v rámci CSI2*, zůstala po projetí cílem svítit nula u Adama Písaříka, který absolvoval tuto soutěž s Kimonem VD Bisschop a skončil třiatřicátý. S jedním trestným bodem projel cílovou linií druhý z bratrů, Oliver. Ten sedlal jedenáctiletého hřebce Forevera. Na parkuru stále bezchybný, ale v závěru obdržel tři trestné body za překročení času František Stružinský spolu s valachem Cassanem.  
 
Albert Písařík, jakožto nejmladší ze tří bratrů, již letos také startuje na mezinárodní úrovni v sedle velkých koní. V soutěži do 110 centimetrů nezapsal žádný trestný bod s hřebcem Enjoy MH, což stačilo na hezké osmé místo.  
 
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM  

 
Foto: Markéta Nováková  



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE