reklama 11C

Český skokový pohár ocenil na konci 20. ročníku své důležité osobnosti

ikonka

V Martinicích u Březnice se před několika dny uzavřel 20. ročník Českého skokového poháru. Zástupci Asociace ČSP se při této příležitosti rozhodli ocenit řadu osobností, které se výrazným způsobem podíleli na jeho realizaci i prezentaci.
30.09.2021 12:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Dvacet ročníků Českého skokového poháru, to jsou hodiny a hodiny skvělých sportovních výkonů a mnoho zajímavých příběhů. Zároveň se za dvaceti lety skrývá až obrovské množství práce výjimečných a obětavých lidí, kteří se sešli u tohoto projektu a pomohli ho pozdvihnout na dnešní úroveň. 
 
První finále v podobě Super Grand Prix udělalo sportovní tečku za letošním ročníkem a celými dvaceti lety poháru, pořadatelé však také sympatickým gestem nezapomněli poděkovat i spolupracovníkům celého seriálu.
 
Pro tyto osobnosti byly připraveny památeční plakety za osobní přínos vzniku a rozvoji Českého skokového poháru. Ocenění aktéři je převzali před nastoupenou dvacítkou účastníků Super Grand Prix, a především před plnými ochozy martinického kolbiště. Slavnostní akt předání tak provázel zasloužený potlesk. 
 
Ocenění byli zakladatelé Českého skokového poháru a pořadatelé jednotlivých Velkých cen: Václav Drbal – pořadatel Velké ceny Kolína a zakládající člen ČSP, Stanislav Polák – pořadatel Velké ceny Strakonic, Jiří Čermák – pořadatel Velké ceny Jemčiny, Jaroslav Martinec – pořadatel Velké ceny Prahy (Trojský ostrov) a Velké ceny Všemil, Vladimír Hruška – pořadatel Velké ceny Opavy a zakládající člen ČSP, Pavel Hudeček – pořadatel Velké cen Ostravy a zakládající člen ČSP, Robert Smékal – pořadatel Velké ceny Brna a zakládající člen ČSP, Olga Havrlantová – pořadatelka Velké ceny Frenštátu a zakládající členka ČSP, Zuzana Procházková a Sylva Boušková – pořadatelky Velké ceny Ústí nad Labem a in memoriam Jan Stroner – pořadatel Velké ceny Plzně a zakládající člen ČSP.
 

Psali jsme: Vladimír Tretera a Gangster vyhráli v Martinicích Super Grand Prix ČSP

 
Držiteli plakety jsou také Zdeněk Goščík, Richard Novák a Klára Damborská, kteří se podíleli na zrodu Českého skokového poháru, otec myšlenky a prezident Asociace ČSP Jiří Skřivan a hnací motor posledních ročníků poháru Aleš Suchánek. Oceněn byl i Dalibor Prokop, který byl od prvních dní neodmyslitelnou součástí poháru a staral se o výsledky, ale také DJ Ludvík Jandourek, který se dlouhá léta stará o zvukovou kulisu této domácí parkurové extraligy.
 
Zástupci Českého skokového poháru nezapomněli ocenit ani představitele českých médií, která seriál dlouhodobě podporují či podporovala. Oceněni byli Cyril Neumann ze zpravodaje Jezdec, Josef Malinovský ze serveru Jezdci.cz a EquiTV.cz, Zdena Motyginová ze serveru iKun.cz, Linda Weidenhofferová z časopisu Jezdectví a neposlední řadě i Miroslav Langer a Michal Dimitrov z České televize.
 
Toto poděkování připomnělo práci oceněných osob za uplynulých 20 let. Vzhledem k probíhajícímu závěru jezdecké sezony se bohužel nepodařilo v Martinicích zorganizovat setkání všech zmíněných oceněných osobností. Těm, kteří do Martinic dorazit nemohli, budou plakety předány při jiných slavnostních příležitostech. 
 
Zdroj: tisková informace ČSP
Foto: Martina Burianová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE