reklama 11D

Český olympionik Kamil Papoušek vítězný s Charlyn při CSI3* v Ommenu

ikonka

V pátek 9. července porazil v nizozemském Ommenu více než šedesát dvojic Kamil Papoušek s klisnou Charlyn, když zajel bezchybně obě části speciálního dvoufázového parkuru na výšce 145 centimetrů. Mezi nejlepších deset se řadila i Linda Portychová.
09.07.2021 19:31  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V Nizozemsku probíhá v těchto dnech mezinárodní parkurová událost CSI3* Ommen. Při pátečním programu jednoznačně nejvíce zazářil Kamil Papoušek s klisnou Charlyn. Tato česká dvojice ovládla Medium Tour, tedy speciální dvoufázovou soutěž s překážkami vysokými 145 centimetrů. Vítězný čas druhé fáze měl hodnotu 33,40 vteřiny.
 
O více než čtyři vteřiny za Kamilem Papouškem byla v cíli druhé fáze této soutěže Linda Portychová, jež také prošla parkurem bez zaváhání a se svým hřebcem Copin’s Boyem se zařadila na místo deváté. V soutěži startoval rovněž druhý z českých olympijských reprezentantů v Nizozemsku, a sice Aleš Opatrný. Ten zaznamenal čtyři trestné body s Colinem Z, stejně jako Natálie Roučková s valachem Getway W.  
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

 
Foto: ilustrační Patricie Mazuchová, Linda Portychová, Monika Petřičková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE