reklama 11C

Český juniorský tým skončil pátý ve Wierdenu při Poháru národů

ikonka

Juniorský tým ve složení Svobodová, Michlíčková, Helebrantová a Písařík vybojoval páté místo při Poháru národů v nizozemském Wierdenu. V konkurenci deseti týmů se Češi probojovali do druhého kola. Dvakrát bezchybná byla Tereza Svobodová s Britanií.
29.05.2021 21:01  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

Vítězem juniorské kategorie CSIO Wierden 2021 se stalo Irsko. Tým této země zaznamenal pouhých pět trestných bodů. Druhou příčku obsadil tým juniorů z Belgie s devíti trestnými body a třetí skončili Němci se body čtrnácti. 
 
Reprezentační družstvo juniorů z České republiky zaznamenalo po dvou kolech pohárové soutěže jednadvacet trestných bodů, přičemž nejvíce českému týmu pomohla Tereza Svobodová s Britanií. Ta dokončila obě kola bez chyby na překážkách, pouze s jedním trestným bodem za překročení času v kole prvním. 
 
AKTUALIZACE:

Pohár národů absolvoval v nizozemském Wierdenu také tým mladých jezdců ve složení Anna Held – Cara Mia III, Adam Písařík – Imandra de Laubry, Natálie Soukupová – Flachau a Linda Portychová – Copin´s Boy. V prvním kole nasbíral celkem 24 trestných bodů, v tom druhém pak 36. V součtu 60 trestných bodů znamenalo 7. místo. Vyhrálo Německo před Nizozemskem a Dánskem.

 
Foto: poskytla se svolením Tereza Svobodová 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE