reklama 11A

Český hattrick v Trevisu: Double Kratochvíla i triumf polosestry Cheminée

ikonka

Výhradně v Itálii se tento víkend odehrály starty českých stájí v zahraničí a po nedělním škrtu tříletého Derrivore v Pise se zúžily na sobotní překážkový program v Trevisu. Hattrick v podání centrál Mlýnce/Bohuslav a Dvorce táhli sérioví vítězové.
10.03.2024 21:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Foto: Marek Sekáč  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

V hlavním dostihu, listed Steeple-chases Di Treviso (3500 m), potvrdil výbornou aktuální formu osmiletý hřebec Natam. Hnědák stáje Scuderia Tania-Váňa si v sedle s Janem Kratochvílem pohlídal jistý triumf o 1 1/2 délky a zaznamenal čtvrté vítězství z posledních pěti startů. Za ním zkompletovali doběh raz-tři v podání svěřenců rodiny Váňových Volkov Jelois a Vezzana.

Podobnou bilanci jako Natam má o rok mladší Igor, hájící nově barvy svého trenéra Josefa Váni mladšího. V proutěnkách Premio Segusino (3500 m) si bez větších problémů doběhl pro letošní druhé a celkově šesté vítězství. Pod Janem Kratochvílem porazil o čtyři délky druhého Ksiaže Persji, třetí skončil Santo Elmo.

První letošní úspěch si připsali stáj Dr. Charvát, trenér Pavel Tůma a žokej Jan Faltjsek. V proutěných překážkách čtyřletých Premio Rolle (3500 m) zužitkovala jejich klisna Cheverny únorový start v nohou na stejné dráze a v pátém startu kariéry se suverénně vyčlenila z řad nezvítězivších. Za polosestrou hvězdné Cheminée finišoval druhý Bridge Chappador.




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }