reklama 11A

Česká reprezentace uzavřela CSIO v Lamprechtshausenu starty v GP

ikonka

Vrcholem CSIO v Lamprechtshausenu byly nedělní Grand Prix určené pro mladé jezdce a jezdce do pětadvaceti let. V obou soutěžích se představili čeští reprezentanti. Mezi mladými jezdci Natálie Soukupová a Anna Held a v U25 startoval Adam Písařík.
03.05.2021 10:19  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V neděli 2. května byl ukončen program CSIO v rakouském Lamprechtshausenu, který vrcholil závěrečnými Grand Prix. Mezi mladými jezdci nastoupila do soutěže s výškou překážek do 145 centimetrů Natálie Soukupová s koněm Flachau, s nímž si připsala dvanáct trestných bodů a skončila dvaadvacátá. O jednu chybu více zaznamenala Anna Held s klisnou Cara Mia a skončila hned na následujícím řádku za Natálií Soukupovou. 
 
Do Grand Prix pro jezdce do pětadvaceti let, která byla také na výškách do 145 centimetrů, se ve startovním poli objevil Adam Písařík s Imandorou De Laubry. S ní ovšem také na překážkách chyboval třikrát a parkur uzavřel s dvanácti trestnými body na kontě. 
 
Dobře si v závěru CSIO Lamprechtshausen vedla v dětské Grand Prix Rozálie Pichrtová. Sedlala klisnu Šejnu, s níž byla bezchybná v základním kole parkuru a s osmi trestnými body z rozeskakování zaujala dvanáctou příčku konečného pořadí. 
 

Kompletní výsledky z akce jsou ZDE

Foto: Sibil Slejko / se souhlasem Natálie Soukupové a Anny Held



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE