reklama 11B

Češi úspěšní při finále CSIYH-6/7y v Olomouci. Vítězem je Neretnieks

ikonka

Ve finálové soutěži CSIYH pro šestileté a sedmileté koně se v sobotu v Olomouci velmi dařilo českým dvojicím, když jsme na dekorování pro elitní šestici měli hned čtyřčlenné české zastoupení. Na příčku nejvyšší dosáhl Lotyš Kristaps Neretnieks.
29.08.2020 13:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Finálová soutěž se jela na parkuru 130/135 centimetrů vysokém a bezchybné dvojice postupovaly do rozeskakování. Do něho se nakonec kvalifikovalo 12 dvojic, z toho šest českých. Nejlepší výkon v čase 32,09 vteřiny podal lotyšský zástupce Kristaps Neretnieks s valachem Tako Dilait. Druhé místo získal polský jezdec Jaroslaw Skrzyczynski s klisnou Barcelona. Jejich čas byl 33,24 vteřiny. 
 
Další čtyři dekorované pozice pak obsadili čeští reprezentanti. Na nejlepší české umístění dosáhl Aleš Opatrný, který s valachem Colin Z skončil s časem 33,53 vteřiny na třetí příčce. Čtvrté místo si svým výkonem zasloužila Miroslava Šťovíčková, která sedlala valacha Jayden a parkur absolvovala v čase 33,93 vteřiny. 
 
Z páté pozice se radoval Jiří Hruška s klisnou Aquarela B, když taktéž nechyboval a do cíle se dostal v čase 34,63 vteřiny. Na šesté dekorované pozici skončil po jedné chybě v rozeskakování Jan Zwinger s klisnou Eleanor. 
 
Startovní a výsledkové listiny naleznete na webu pořadatele s adresou www.csiolomouc.cz. Sledujte také během všech pěti dnů on-line přenos
 
Foto Kateřina Návojová
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE