reklama 11A

Češi budou mít v Šamoríně převahu. Chystá se tam stovka koní

ikonka

V nadcházejících dvou týdnech se ve slovenském Šamoríně konají parkurové závody Winter Masters Series, kterých se má dle informací od pořadatelů zúčastnit kolem 250 koní. Stovka by jich měla dorazit z České republiky, což je víc než ze Slovenska.
17.02.2021 17:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Českých koní bude třetí únorový týden v Šamoríně převaha. Mělo by jich dorazit na třetí část Winter Masters Series kolem stovky z celkového počtu dvou set padesáti. 
 
Těšit se můžeme např. na výkony úřadujícího mistra ČR 2020 Vladimíra Tretery, dále pak Marka Kluse, Jana Štětiny, Filipa Doležala, sester Najmanových či bratrů Písaříkových. 
 
Početné výpravy dorazí také dle očekávání ze sousedního Rakouska a Maďarska, ale i z Německa. Kolem tří až čtyř desítek koní bude domácích. Své svěřence mají nahlášené např. David Horváth nebo organizátor těchto závodů Robert Pál. 
 
Menší ekipy čítající méně jak deset koní pak budou ze Slovinska, Belgie či Rumunska. 
 
Ilustrační foto archiv Vladimíra Tretery



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE