reklama 11D

Byl zahájen prodej vstupenek na Velkou pardubickou 2024 i permanentek

ikonka

Přesně dva měsíce od chvíle, kdy se otevřely brány závodiště pro návštěvníky letošního ročníku Velké pardubické, zahajuje Dostihový spolek a.s. prodej vstupenek na rok 2024. Výše základního vstupného se oproti předchozímu roku nemění.
08.12.2023 16:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
 
O pátku 8. prosince jsou v on-line obchodě nabízeny vstupenky na 134. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou a také celoroční permanentky. 
 
Vstupenky na Velkou pardubickou nabízejí širokou škálu variant – od vstupného na stání až po místa v lóžích s cateringem. Podle typu tribuny a rozsahu služeb se ceny za místo k sezení pohybují od 800 Kč výše. Zastřešených i nezastřešených tribun je celkem jedenáct a kopírují prakticky celou cílovou rovinu. 
 
Cena základního vstupného (dospělý) na stání je stejná jako v letošní sezoně, tedy 500 Kč. Ovšem při nákupu on-line je cena zvýhodněna. Na webu dostihového závodiště Pardubice takovou vstupenku diváci pořídí už za 400 Kč. Zlevněný lístek pro děti nad 10 let a seniory je v on-line prodeji nabízen za zvýhodněnou cenu 200 Kč a rodinná vstupenka pro dva dospělé a až tři děti je za 1100 Kč.  
 
V prodeji jsou také dva typy permanentek. Celoroční permanentka zahrnuje vstupy na všechny akce pořádané Dostihovým spolkem a.s. a stojí 1.100 Kč. Celoroční balíček navíc nabízí dostihový program při všech mítincích a parkování s výjimkou 134. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou. Tuto permanentku dostihoví příznivci pořídí za 2.200 Kč.
 
Více se zájemci dozví POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Ilustrační foto: Marek Sekáč



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }