reklama 11D

Bude CHIO v Rotterdamu na konci června, nebo až na začátku července?

ikonka

Pořadatelé jezdeckého festivalu CHIO Rotterdam 2021 zvažují, zda posunout konání tohoto mezinárodního mítinku na 1. až 4. července. Původní datum konání je od 24. do 27. června. Týdenní odklad by zvýšil šance uspořádat akci ve volnějším režimu.
07.04.2021 19:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
I kdyby se CHIO v Rotterdamu uskutečnilo až začátkem sedmého měsíce, stále by to bylo schůdné pro zástupce národních federací, kteří musí do 5. července rozhodnout o složení reprezentace pro olympijské hry v Tokiu. Zároveň by to však poskytlo pořadatelům větší jistotu pro samotnou realizaci závodů. 
 
„Současná doba stále vyžaduje, abychom přizpůsobovali scénáře aktuální situaci v souvislosti s koronavirem Covid-19. Doufáme, že novým termínem zvýšíme šanci na to, aby 72. ročník CHIO Rotterdam v letošním roce proběhl,“ uvedli v tiskovém prohlášení pořadatelé.
 
Zdroj: CHIO Rotterdam
Foto: Nils Boeser



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE