reklama 11D

ASCHK ČR odkládá termín Valné hromady. Prezidium vydalo prohlášení

ikonka

Vzhledem k blížícímu se řádnému termínu Valné hromady Asociace svazu chovatelů koní ČR vydalo prezidium svazu prohlášení o jejím odkladu. „Budu dohlížet na zákonné dodržování všech nařízení vládou ČR a našich stanov,“ uvedl Jaroslav Dražan.
21.04.2021 21:15  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Posledním usnesením prezidia byl stanoven termín Valné hromady Asociace svazů chovatelů koní ČR na 23. dubna letošního roku. Z důvodu protipandemických opatření vyhlášené vládou ČR bylo stanoveno, že pokud tato opatření neumožní legálně navolit členům – svazům ASCHK delegáty z jejich Valné hromady, bude a musí jim být dle, Stanov ASCHK ČR čl. 5 odstavce a) toto umožněno až od situace, které jim to o shromažďování osob ve vládním nařízení umožní. 
 
„Jsme proto povinní toto jejich právo, dle platného systému umožnit. Po dovolení delegátů na Valné hromadě bude prezidiem hned svoláno Kolegium ASCHK ČR, kde bude projednán program a návrh činnosti pro další období,“ uvádí zástupci ASCHK ČR.
 
„Vážení členové, chci Vás ubezpečit, že budu dohlížet na zákonné dodržování všech nařízení vládou ČR a našich stanov. Pokud bude zjištěno, že někdo poškozuje dobré jméno ASCHK nebo se snaží v rámci svých osobních zájmů manipulovat se závěry prezidia, jsem povinen jako každý řádný občan ČR a statutár ASCHK činit potřebné legislativně-právní kroky k zabezpečení zájmů a činnosti ASCHK ČR. Závěrem chci konstatovat, že, když jsem v sobotu odcházel od on line TV přenosu pohřbu prince Philipa a viděl přijatá opatření královskou rodinou při organizaci této události – byl jsem hluboce dojat. Celá Anglie s hlubokou úctou a respektem přijala všechna ochranná opatření proti šíření nákazy při pohřbu. Doufám, že i Vy všichni přistoupíte stejně odpovědně jako občani Anglie i při organizaci naší VH s respektováním všech opatření vydané k danému období v ČR,“ uvedl prezident ASCHK ČR, MVDr. Jaroslav Dražan ve veřejném prohlášení, k němuž se připojili o oba viceprezidenti ASCHK ČR, Ing. Václav Sitter a Ing. Roman Klos.
 
Zdroj: ASCHK ČR
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }