reklama 11B

Živě: Návrat majitelů i steeplechase. Sledujte přenos z Karlových Varů

ikonka

Sobotní dostihy v Karlových Varech (30. 5.) slibují atraktivní program. Na své si přijdou příznivci rovinových i překážkových dostihů, poprvé se na závodiště vrátí i majitelé stájí. Buďte u toho prostřednictvím streamu internetové televize EquiTV.cz.
30.05.2020 07:55  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A


První z mnoha dostihů na cestě k Českému derby, ale i jediné dvě steeplechase na českém území za poslední týdny a premiéra dvouletých koní. To jsou jen některá z lákadel sobotního dostihového dne v Karlových Varech, který vám opět nabídne v přímém přenosu internetová televize EquiTV.

Karlovarských dostihů se po rozvolnění vládních opatření budou moci letos poprvé zúčastnit i majitelé startujících koní. Jak uvedly internetové stránky Jockey Clubu ČR, zatím v režimu “jedna stáj = jedna osoba”.

Rovinové části programu vévodí dva dostihy II. kategorie. Cena Nadace města Karlovy Vary na 2000 metrů pro tříleté koně bude prvním startem pražského zimního favorita Suprtupla. V dostihu, kde svou klasickou sezonu v nedávné minulosti zahájili vítězové derby Touch Of Genius a Blessed Kiss, se představí i vítězka Karpatské ceny Francesca Bella a čtveřice koní ve slovenském tréninku.

Zajímavá sestava bude k vidění i v Ceně prezidenta Jockey Clubu ČR (II, 1600 m). Ve dvojici steeplechase nastoupí vedle někdejších špičkových rovinových koní Father Frosta, Noble Cliffse, Dominiqua a Intisariho silná dvojice stáje Scuderia Aichner SRL Andoins a Colpo Di Stato.

Sobotní mítink otevře ve 14:15 první letošní dostih dvouletých se šesti startujícími. Přímý přenos EquiTV z Karlových Varů začíná ve 13:45.

STREAM SLEDUJTE ZDE!

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.

Ilustrační foto: Václav Volf, fotovolf.com




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE