reklama 11D

Zákulisí PlayOffs: V O2 universum je povrch, v O2 areně visí technika

ikonka

Za pouhých několik desítek hodin dorazí do pražské Libně první koně účastnící se druhého ročníku Global Champions Prague PlayOffs. V neděli 17. listopadu byl v O2 universum položen povrch opracoviště, v O2 areně se stavěla audiovizuální technika.
17.11.2019 19:36  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D


V pražské O2 areně, ale také v O2 universum a nejbližším okolí bylo v neděli 17. listopadu velmi rušno. V hlavní hale se připravovala audiovizuální technika, zatímco ve vedlejší budově, která byla otevřena teprve nedávno se již pokládal pískový povrch opracoviště pro blížící se vrcholný mítink prestižní parkurové série Global Champions.

Ve stájích se chystala podestýlka do boxů a na malé tréninkové ploše se pro změnu zkoušela kvalita povrchu, a to za pomocí jednoho koně, který si dokonce skočil improvizovanou překážku. 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Karsten Koch: Pro všechny koně musíme zajistit stejnou kvalitu povrchu

Vše zaznamenal svým objektivem fotograf pořádajícího Czech Equestrian Teamu David Horváth, a tak se můžete podívat prostřednictvím fotogalerie pod pokličku příprav této jedinečné akce.

Galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs se koná v O2 areně od 21. do 24. listopadu. Podrobné informace o programu a předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.

Foto David Horváth / C-E-T





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE