reklama 11D

Video poradna EQS: Problémy způsobené nesprávnou velikostí sedla

ikonka

Internetová televize EquiTV vám přináší další díl video poradny společnosti Equiservis, který je věnovaný správnému výběru velikosti sedla. Roli totiž nehraje jen výška postavy a to, jak velké pozadí jezdec má. Velice důležité jsou jiné proporce.
06.08.2020 12:30  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

VIDEO SLEDUJTE ZDE (KLIKNĚTE)


Mysleli jste si, že velikost sedla se vybírá hlavně podle výšky postavy jezdce a velikost posedlí podle jeho pozadí? Částečně ano, ale velice důležité jsou další proporce těla, jako je délka stehenní kosti nebo délka holeně.

Správně vybrané sedlo dovoluje jezdci být v přirozené rovnováze. Tu poznáte podle toho, že jezdec sedí správně svisle případně mírně před osou a přirozeně a jednoduše přechází mezi pracovním a stehenním sedem. 

Praktickou ukázku toho, jak by to vypadat mělo, ale také nemělo, plus mnoho dalších rad najdete v nejnovějším dílu video poradny Equiservisu se Stanislavem Hakrem.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE