reklama 11A

Video poradna EQS: Jak správně nasedlat? Je to větší věda, než myslíte

ikonka

Myslíte si, že dobře nasedlat koně je hračka? Není to tak snadné. Sedlání významně ovlivňuje zdraví a pohodu koně. Jaké sedlo vybrat a jak ho přesně umístit, aby kůň nebyl po vašem svezení „bolavý“, se dozvíte v novém díle video poradny Equiservisu.
13.07.2020 15:00  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 

PODÍVEJTE SE NA VIDEO ZDE - KLIKNĚTE!

 
 
Základní věc, kterou děláte dnes a denně. Ale děláte jí dobře? Pro správné nasedlání koně musíte znát jeho anatomii, vědět, kde má citlivé body, a kam sedlo na hřbetě umístit. Důležité je také utažení podbřišníku a v úplně první řadě výběr vhodného sedla.
 
Mnoho užitečných informací a tipů se dozvíte v nejnovějším díle video poradny, kterou natáčí EquiTV ve spolupráci se společností Equiservis.
 
UPOZORNĚNÍ! Video obsahuje komerční sdělení a product placement!
 
/PLACENÁ REKLAMA/



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE