reklama 11B

Velké sólo a double Váňových. Českým barvám se opět dařilo v Miláně

ikonka

Čtyřletý Vinci Per Noi předvedl ve druhém vystoupení pod trenérem Josefem Váňou výkon, který stojí za zapamatování. Kromě valacha stáje Scuderia Tania-Váňa se ve středu na San Siru prosadil i ostříletý Colpo Di Stato.
21.04.2021 17:05  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Dvě překážková vítězství, o která se podělili otec a syn Váňové, slavily české barvy na středečním mítinku v Miláně.

V úvodní steeplechase Premio Toirano na 3600 metrů se svého prvního triumfu za více než dva roky v českém tréninku dočkal spolehlivý Colpo Di Stato. Sedmiletý valach stáje Scuderia Aichner SRL si pod Josefem Bartošem pohlídal jisté vítězství o 2 1/2 délky před domácím Silver Tango, třetí příčku získal Poet’s Shadow.

O druhé středeční vítězství se postaral čtyřletý tmavý hnědák Vinci Per Noi, kterého pro stáj Scuderia Tania-Váňa připravuje Josef Váňa starší. Letos podruhé startující valach v sedle s Pavlem Složilem mladším předvedl v proutěných překážkách Premio Vera Spezia na 3200 metrů suverénní výkon a své dlouhé sólo korunoval výrokem "daleko".

Ve stejně dlouhých proutěných překážkách Premio Vizzola se prosadil domácí Chateaudemalmaison. Jedničkový vítěz Portorikos finišoval čtvrtý a bral tak i při svém třetím překážkovém startu dotované umístění. Chicago následoval na pátém místě.

Ilustrační foto: Marcela Kozová




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE