reklama 11A

San Giovanni: V prvním kole mistrovství Evropy nejlépe Eva Vavříková

ikonka

České drezurní jezdkyně zahájily účast na mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců ve středu 24. července. Z důvodu vysokého počtu účastníků se zahajovací úlohy jely i o den později. Nejlépe z Češek vstoupila do šampionátu Eva Vavříková.
25.07.2019 19:28  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Od středy 24. července probíhá v italském San Giovanni mistrovství Evropy v drezuře dětí, juniorů a mladých jezdců a jezdců do 25 let. Česká republika má zastoupení v prvních třech jmenovaných kategoriích. V případě juniorů závodí kompletní družstvo. 
 
Nejlépe vyšla úvodní úloha pro juniory Evě Vavříkové v sedle Siracusy. Za jejich výkon je rozhodčí ocenili známkou 71,364 %, což stačilo v individuálním hodnocení na sedmnácté místo. 
 
Další z českých juniorek Julie Sekaninová s Red Fernetem zajela za 66,242 % a Eliška Skřivanová na Farewell brala jen o jednu desetinu méně. Tým měl v průměru bezmála 69 % a skončil na čtrnácté příčce. 
 
Nejvyšší hodnocení získali Němci. Čtyři členky německého družstva byly v individuálním pořadí v TOP5. "Nejhorší" výsledek, který se jim škrtal, byl vyšší než 74 %. Nejlepší úlohu ze všech juniorů zajela Valentina Pistner na Flamboyant OLD.
 
V soutěži dětí a mladých jezdců má Česko pouze jednotlivce. Aneta s Havlíčková Fieneke startovala v úloze pro mladé jezdce. Obdržela známku přes 64 % a je aktuálně na 46. místě. Také mezi mladými jezdci byl nejlepší tým z Německa, přičemž Semmieke Rothenberger dostala více než 77,5 %.
 
V dětské kategorii je jedinou českou startující Marie Lumbachová, jež s Colindou Valk předvedla výkon hodnocený známkou 68,077 % a obsadila 21. místo. 
 

Výsledky sledujte v tomto odkazu 

Foto: archiv Evy Vavříkové





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE