reklama 11C

V Kladrubech začal rekordně obsazený Rudolfův pohár. V singlech uspěl Bejr

ikonka

Ve středu odpoledne proběhla v Kladrubech nad Labem první část drezurních zkoušek při mezinárodních závodech spřežení. V soutěži jednospřeží předvedl nejlepší výkon Alexander Bösch z Rakouska, druhý a třetí byl Čech Daniel Bejr.
17.04.2024 23:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Gabriela Pilařová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Výborného výsledku dosáhl v Kladrubech nad Labem s oběma svými koňskými svěřenci Daniel Bejr. V drezurní zkoušce jednospřeží při Rudolfově poháru obsadil se Scheldon Cooper a Corrado III dílčí druhé a třetí místo. Nestačil pouze na rakouského reprezentanta Alexandera Bösche s koněm Finesse 374.
 
Do top desítky se z domácích vozatajů dostali ještě sedmý David Soukup a devátá Alena Brixová. Celkem se této kategorie účastní třicet jedna koní. 
 
Ve čtvrtek program závodů pokračuje od 9:00 hodin soutěžemi dvojspřeží a od 13:30 navážou dvojspřeží pony. V pátek se první účastník dvouhvězdičkové soutěže dvojspřeží postaví na start v 8:30 hodin, od 9:35 se bude pokračovat singly na úrovni dvou hvězd a v 11:00 začne královská kategorie čtyřspřeží. Poslední drezurní úloha skončí krátce před 18. hodinou. 
 
Všechny soutěžní dny živě přenáší internetová televize EquiTV.cz společně s ClipMyHorse.TV. O víkendu poběží přenos také na platformě ČT Sport plus (HbbTV).
 




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE