reklama 11D

Dění v týdnu: Spřežení v Kladrubech, skoková a drezurní špička v Rijádu

ikonka

Skutečně nabitý víkend čeká příznivce jezdeckého sportu. V Kladrubech nad Labem se pojede vozatajský Světový pohár a čeští jezdci se představí na řadě zahraničních akcí. V Rijádu se odehraje finále World Cupu ve skákání a drezuře.
16.04.2024 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: poskytl Národní hřebčín Kladruby  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Předposlední dubnový týden nabídne opravdu bohatou nadílku jezdeckých akcí, které budou zajímat české fanoušky. V Kladrubech nad Labem se budou konat první letošní mezinárodní závody na území České republiky. Je to tradiční Rudolfův pohár, tedy závody CAI. Kategorie čtyřspřeží je bodovaná do Světového poháru.
 
Na tuzemských závodištích se bude konat celkem třiadvacet závodů. Skákat se bude v Hradištku, Suché nebo Ústí nad Labem. V Královicích se pojedou drezury. Vypsané jsou třeba také závody ve voltiži a paravoltiži v Tlumačově, respektive Hostěnicích.
 
Zahraniční dění bude v týdnu od 15. do 21. dubna také zajímavé. V Rijádu bude od středy probíhat finále World Cupu v parkurovém skákání a drezuře. Skoky budou přitahovat pozornost i kvůli účasti české jezdkyně Sáry Vingrálkové.
 
Češi se představí i jinde. Ve Strzegomi se konají závody ve všestrannosti CCI. Do tříhvězdové úrovně se chystá Miroslav Trunda s Shutterflyke a Trnkou Ruf. Početnější je soupiska do dvou a jedné hvězdy. 
 
Aneta Valeriánová vyrazí na drezurní závody CDI do Gosciszowu. Veronika Jelínková a Vanessa Ingrid Pecina setrvávají v Olivě ve Španělsku, kde se účastní túry parkurových závodů CSI. Anna Kellnerová, Kristina Vítek a Anna Marie Vítek budou skákat na CSI v St. Tropez a české barvy budou mít zastoupení i v Linci. Přihlášení jsou Kamil Papoušek, Miloslav Příhoda, Nikola Bielíková, Filip Doležal a Natálie Soukupová. Emma a Charlotte de Moussac se představí na CSI v Opglabeeku. 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE