reklama 11D

Už máme přes 1000 fanoušků. Čtvrt roku dostihů na Jezdci.cz a EquiTV

ikonka

Představujeme naši facebookovou skupinu "Máme rádi dostihy Jezdci.cz", kterou jsme založili, abychom s vámi mohli být v kontaktu. Uvnitř najdete také tipy, co kromě textů a videí můžou dostihoví příznivci ještě na našem serveru najít.
30.04.2019 20:00  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
Je to číslo, které nám v redakci udělalo radost. Čtvrt roku od svého vzniku má naše facebooková skupina Máme rádi dostihy Jezdci.cz přes tisíc členů.
 
Založili jsme ji z jednoduchého důvodu - chtěli jsme umožnit sledovat naše dostihové materiály a videa i těm z vás, kdo dávají před surfováním na internetu přednost pobytu na sociálních sítích.
 
Zároveň jsme chtěli vytvořit místo, kde bychom mohli být v kontaktu s vámi, našimi čtenáři. Podobné skupiny mimochodem provozujeme i pro příznivce parkuru, drezury, vozatajství, vytrvalosti, westernu, voltiže či pony sportu.
 

Video: Pozdrav dostihovým příznivcům od redakce Jezdci.cz

 
Martin Cáp v naší dostihové skupině pravidelně sdílí své texty a další novinky z turfu, zakladatel Jezdci.cz Josef Malinovský vám zase prostřednictvím stručných avíz připomíná, kdy vysíláme živé streamy ze závodišť.
 
U příležitosti prvního čtvrt roku existence skupiny vám přinášíme několik základních pravidel i souhrn toho, co dostihovým příznivcům na našich webech nabízíme.
 
 

Sedmero pravidel skupiny "Máme rádi dostihy Jezdci.cz"

 
Skupina je určena příznivcům dostihového sportu.
 
Spravuje ji redakce Jezdci.cz, jejíž redaktoři zde sdílí odkazy na dostihové novinky tohoto serveru o koních a také videa sesterského portálu EquiTV.cz.
 
Aktivita uživatelů a příznivců turfu je vítána, prosíme však pouze o sdílení vlastních materiálů a fotografií, které neporušují autorská práva třetích stran.
 
Prosíme také o upuštění od mechanického sdílení obsahu z jakýchkoli jiných skupin, byť i tematicky spřízněných. 
 
Zakázáno je umísťování jakékoli inzerce a reklamy (pro tyto případy doporučujeme využít bezplatných služeb našeho serveru Jezdeckainzerce.cz).
 
Členové skupiny "Máme rádi dostihy Jezdci.cz" respektují názory jiných diskutujících a ctí věcnou diskusi bez agresivních či vulgárních výpadů.
 
Uživatelé se ve svých příspěvcích drží tématu (dostihy a chov anglického plnokrevníka) a nespamují skupinu nesouvisejícími příspěvky. 
 
 

Dostihy na serveru Jezdci.cz

 

Jezdci.cz je zpravodajský server sledující všechna odvětví "koňských sportů". Od ledna 2019 má pravidelně aktualizovanou rubriku o dostizích, ve které kromě aktuálních zpráv přináší také reportáže, profily a rozhovory s aktéry dostihové scény.

Všechny materiály o turfu najdete buď přímo v dostihové rubrice Jezdci.cz nebo ve facebookové skupině Máme rádi dostihy Jezdci.cz.

Kromě textů a fotografií vydáváme prostřednictvím sesterské internetové televize EquiTV také videa, která rovněž najdete na našem webu a Facebooku.

Zajišťujeme živé streamy ze všech dostihových dnů ve Velké Chuchli a příležitostně také z dalších akcí jako například Galavečer českého turfu. Natáčíme i rozhovory, reportáže a krátké zpravodajské šoty "Devadesátka EquiTV". Sestřihy z dostihových akcí, které jsme přenášeli, se objevují v týdeníku o všech koňských disciplínách Jezdecký magazín.

Nabízíme rovněž pravidelně aktualizovaný monitoring článků o koních a dostizích v českých médiích. Najdete u nás také speciální přehled všech letošních pořadů České televize o jezdectví a dostizích.

V rámci Jezdci.cz v neposlední řadě provozujeme databázi jezdeckých závodů a koňařských akcí, ve které jsou zaneseny i všechny dostihové termíny roku 2019.

 
 




Štítky: dostihy
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE