reklama 11A

Trunda se Starlingtonem vede MČR ve všestrannosti. Příhoda lídrem KMK

ikonka

V Borové u Chvalšin pokračovaly v pátek 9. září druhým dnem mezinárodní závody a mistrovství České republiky ve všestrannosti, jejichž součástí je i finále seriálu Kritérium mladých koní. Národní šampionát vede Miroslav Trunda se Starlingtonem.
09.09.2022 23:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Nejlepší drezurní zkoušku při mistrovství České republiky ve všestrannosti seniorů předvedl v pátek Miroslav Trunda na valachovi Starlingtonovi. Penalizován byl 32,0 body, což je jen o jednu desetinu méně, než získala Simona Bozděchová s Lexonem. Jeden bod na lídra pak ztrácí Eliška Ortcová s klisnou Kireou. 
 
Tato dvojice je v hodnocení mezinárodní soutěže CCI3*-S pátá a o řádek před ní je zmíněný Miroslav Trunda. Druhé a třetí místo patří německým reprezentantům Robertovi Sirchovi v sedle valacha Kilcoltrim Seanie a Anika Möritz s klisnou Jamirou. Vedení se po prvním dni ujal Ital Pietro Grandis startující na klisně Scuderii 1918 Future, jehož výsledek je 26,6 bodů, zatímco oba Němci lehce překročili hranici 30 bodů. 
 
Vedoucí jezdkyní v mistrovské kategorii U25 je Kristýna Kačírková s Diadémem 2, ta má po drezuře 29,2 bodů. Za ní jsou s 31 body Šárka Douchová a Cofi 1 a s 33,4 body Šárka Votavová na valachovi Zylo.
 
Čtyř a pětiletí koně již absolvovali v pátek skokové zkoušky. V obou kategoriích vedou po dvou dnech svěřenci Miloslava Příhody – čtyřletý valach Moony Rain a pětiletý hřebec Quiraldik. 
 
V sobotu jsou v Borové na programu terénní zkoušky, které začínají od 8:00 hodin a bude možné je sledovat živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
 
Foto: Marcel Runštuk



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE