reklama 11B

Sára Vingrálková zabodovala v Ciekocinku, Matěj Kotalík v Ranshofenu

ikonka

Máme za sebou opravdu úspěšný reprezentační víkend a ani neděle 26. května není výjimkou. Dobrou formu stvrdila Sára Vingrálková v polském Ciekocinku čtvrtým místem v Grand Prix. Do Velké ceny nastoupil i Matěj Kotalík v Ranshofenu a získal bronz.
26.05.2019 20:25  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Vrcholem polského mítinku Baltica Spring Tour ve dnech 23. až 26. května se stala nedělní Grand Prix na výšce překážek do 145 centimetrech. Na start se postavila vedle dalších jedenatřiceti dvojic také Sára Vingrálková s koňmi L'Amour a Kas-Sini DC a s oběma se probojovala až do rozeskakování. S druhým jmenovaným následně jednou chybovala, což stačilo na dekorované sedmé místo, s koněm L'Amour absolvovala rozeskakování bezchybně a získala tak čtvrtou příčku. Vítězem této soutěže se stala domácí dvojice Jaroslaw Skrzyczynski na koni Jerico.
 
Sára Vingrálková zatím zůstává v místě a čeká ji ještě pokračování polského parkurového maratonu. "Baltica Tour jsou jedny z mých nejoblíbenějších závodů. Čeká mě zde ještě další týden závodů, tak doufám, že se mi bude dařit alespoň tak jako v tomto týdnu," vzkázala teprve sedmnáctiletá jezdkyně krátce po skončení dnešního programu.
 

Kompletní výsledky z Ciekocinku najdete ZDE.

 

 
Závěr posledního květnového víkendu se vydařil také v rakouském Ranshofenu. Ve Velké ceně na 145 centimetrech zde s více než čtyřiceti startujícími odstartoval i Matěj Kotalík s koněm Liston Achterhoek a stal se jedním z účastníků rozeskakování, v němž však třikrát chyboval. Dekorovaný byl nakonec jako osmý v pořadí.
 
V Ranshofenu se dařilo také Elišce Hasnedlové. S klisnou Vepora dokončila bezchybně finále Big Tour na 135 centimetrech a umístila se na čtvrté příčce. V této soutěži na překážkách nechybovala ani Nikola Bieliková s valachem Lawente Z, inkasovala pouze jeden trestný bod za překročení času a rovněž se účastnila dekorování, a to na osmém místě.
 

Do výsledků z Ranshofenu můžete nahlédnout na TOMTO ODKAZU.

 

Foto archiv Sáry Vingrálkové





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE