reklama 11B

Světový pohár v Göteborgu patřil osmadvacetileté Dánce Cathrine Dufour

ikonka

Mezinárodní závody ve švédském Göteborgu uvedly už desáté kolo halového Světového poháru v drezuře. V sobotu 22. února ovládla volnou sestavu osmadvacetiletá reprezentantka Dánska Cathrine Dufour v sedle sedmnáctiletého valacha Atterupgaards Cassidy.
22.02.2020 20:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
První boje v desátém kole drezurního Světového poháru ve švédském Göteborgu začaly již v pátek 21. února v úloze Grand Prix. Zde nejlepšího výsledku dosáhl německý reprezentant Benjamin Werndl s valachem Daily Mirror, a to 77,587 procent. Druhé místo patřilo britské dvojici Charlotte Fry a Dark Legend díky hodnocení 76,413 procent, třetí příčku obsadila Cathrine Dufour v sedle valacha Atterupgaards Cassidy.
 
Divácky velmi atraktivní volná sestava přišla na řadu v sobotu v podvečer a díky skvělému předvedení ohodnocenému 87,86 procenty si vítězství vybojovala právě reprezentantka Dánska Cathrine Dufour v sedle sedmnáctiletého valacha Atterupgaards Cassidy. Benjamin Werndl s koněm Daily Mirror se musel spokojit s druhou příčkou s výsledkem 86,17 procent a třetí příčku získala další německá dvojice Frederic Wandres a Duke Of Britain (81,465 procent).
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto FEI/Liz Gregg



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE