reklama 11C

Svět koní 2/2021: Návštěva Španělska i Divokého západu. A to není vše

ikonka

V druhém vydání časopisu Svět koní nasajete atmosféru vesničky El Rocío a zjistíte, že ve Španělsku žijí divocí koně. Dozvíte se o všech náležitostech přepravy koní. Získáte tipy pro práci se strachem a najdete řadu dalších zajímavých reportáží.
16.04.2021 10:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Vychází Svět koní s číslem 2/2021. V reportáži Martiny Burianové se dozvíte, proč jsou ve Španělsku chránění divocí koně a nasajete neuvěřitelnou atmosféru vesničky El Rocío. Přímo do terénu se podíváte s reprodukční techničkou Terezou Frolo a Divoký západ zažijete na Golden River Ranchi Mlýnek. O všech náležitostech přepravy koní se dozvíte od Tomáše Kreuziga.


Že ne všichni poníci jsou tvrdohlaví a líní, dokazuje vyprávění Michaely Pavlisové o connemarských ponících. Poznáte také tým, kam dochází relaxovat profesionálové i amatéři - Kateřina Kadlecová prozradila i tipy pro práci se strachem. Poslední díl uzavře sérii článků Evy Jurečkové o dramatickém 20. století starokladrubského koně, tím ale zajímavá témata v časopise zdaleka nekončí...

Svět koní objednávejte na internetových stránkách www.svetkoni.cz




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE