reklama 11C

Přemysl Adam s Cachasem zářili při sobotním ČSP ve Zduchovicích

ikonka

Devětadavacet dvojic se postavilo na start sobotního ST** ve Zduchovicích na Příbramsku, které bylo pomyslnou generálkou před Velkou cenou zařazenou do Českého skokového poháru. Jediný bezchybný výkon v rozeskakování předvedl Přemysl Adam s Cachasem.
13.06.2020 21:51  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Po vítězství v sobotním zduchovickém ST** sahal Jan Štětina s Benitem-S. Cílem projel v čase 27,04 sekundy, ale jedna chyba v rozeskakování jej zařadila na druhou příčku za Přemysla Adama s Cachasem. Ten byl sice téměř o dvě vteřiny pomalejší, ale i v závěrečné části soutěže dokázal zopakovat čistou jízdu. 
 
Štětinovi se dařilo také s Fantasticem-S. Dosáhl s ním na stejný výsledek jako s Benitem-S, ale s časem 31,64 se zařadil na čtvrtý řádek výsledkové listiny, těsně za Ivu Holíkovou s Luanou T. 
 
V dílčím finále Amateur Tour předvedla nejlepší výkon ze všech Denisa Ryndová v sedle Silbi. S nulou na bodovém kontě projeli základní parkur i rozeskakování ještě druhá Natálie Knížková s Ligusem a třetí Pavla Fuchs na klisně Ispah Beau Landra. 
 
Druhý mítink Českého skokového poháru 2020 vyvrcholí v neděli čtyřmi soutěžemi. Kromě ranní zahajovačky jsou na programu dílčí finále Czech Junior Cupu, seriál U25 a Velká cena Zduchovic. Vše můžete sledovat prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz živě
 
Foto Zenon Kisza – fotokisza.com (archiv Jezdci.cz)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE