reklama 11A

Španělská GP s Emmou v TOP10. Čechům se dařilo i v Belgii a Itálii

ikonka

Zatímco Emma de Moussac uzavřela ve vejerské Grand Prix TOP10, Zuzana Zelinková startovala v Lieru a další čeští jezdci pak také v Gorla Minore. Přečtěte si, jak zakončili třetí březnový víkend čeští jezdci na těchto třech mezinárodních mítincích..
17.03.2019 19:51  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Emma nechyběla v Grand Prix

Ve startovní listině Grand Prix plné zvučných jmen nechyběla pod českou trikolorou Emma Augier de Moussac. Česká reprezentantka nastoupila v sedle Divy do náročného parkuru vysokého 155 cm v rámci CSI4*.

Celkem osm dvojic dokončilo základní parkur bez zatížení trestných bodů. To se bohužel netýkalo té naší, která se po jedné chybě radovala z desáté příčky výsledkové listiny.

Pro vítězství si dojela britská dvojice Holly Smith a Hearts Destiny, před stříbrnou Francouzkou Penelope Leprevost a Vancouver de Lanlore. Na třetí příčku stačil výkon nizozemské dvojice ve složení Henk Van de Pol a Looyman Z.

 

Sobota i neděle v Lieru jen se Zelinkovou

Zuzana Zelinková se v rámci sobotního programu představila v nejvyšší vypsané soutěži toho dne, a to na parkuru vysokém 145 cm. V sedle Larimy zaznamenala ale 13 trestných bodů, což stačilo až na pátou desítku výsledkové listiny.

Spolu se sedmiletou Harankou se české reprezentantce dařilo v soutěžích určené této věkové kategorii koní. V sobotní zkoušce na překážkách vysokých 130 cm si s jedním trestným bodem vzala 18. příčku. V neděli česká dvojice v tomto složení zaznamenala celkem čtyři trestné body, což stačilo na 21. místo výsledkové listiny.

Sobota vyšla Zuzaně také v sedle Linta, se kterým nechyběla na startu soutěže s výškou překážek 130 cm při CSI2*. Po bezchybných obou fázích se tato dvojice postavila na konečnou 23. příčku.

 

Češi startovali také v rámci Toscana Tour v Arezzu. Přečtěte si o jejich výkonech ZDE.

 

Kuková i Vítek zakončili chybou

Česká vlajka nechyběla ani na nedělních startovních listinách CSI Gorla Minore, kde se představili Miloslav Vítek spolu s Valentýnou Kukovou. Český jezdec sedlal na parkuru vysokém 130 cm Vidaru a protnul cílovou pásku se čtyřmi trestnými body.

Stejný osud potkal také Valentýnu Kukovou. Ta nastoupila do soutěže o pět centimetrů vyšší a v sedle koně Chicago-Ra zaznamenala také jednu chybu.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete z Vejeru ZDE, Lieru ZDE a Gorla Minore ZDE.




Klikněte ZDE!

 
Můžete si také objednat automatické zasílání nových článků e-mailem, nebo si uložit odkaz na tag skoky.

reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE