reklama 11A

Co start, to nula. Zelinková úspěšná v Belgii, Kukové se daří v Itálii

ikonka

Čeští reprezentanti závodí během třetího březnového víkendu na čtyřech závodištích v Evropě. Vedle Arezza a Vejeru, kde už dění mapujeme, jsou Češi také v Lieru a Gorla Minore. A daří se jim! Podrobnosti k jejich výsledkům najdete v článku.
15.03.2019 19:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V belgickém Lieru soutěží od čtvrtka 14. března Zuzana Zelinková a Anna Kellnerová. Anna Kellnerová má za sebou prozatím jeden start. S Classicem absolvovala čtvrteční dvoufázové skákání do 130 cm v obou částech čistě.
 
Zuzana Zelinková nechybovala prozatím na žádném parkuru, do kterého vkročila. Stotřicítku šla s Lintem a obě fáze projela s nulou. Ve čtvrtek dovezla nulu také s Larimou ve stočtyřicítce a s Calerim II dovezla 1 trestný bod za překročení času také na překážkách do 140 cm.
 
O den později, tedy v pátek 15. března, nechybovala s Harankou v soutěži CSIYH pro sedmileté koně. Bez zaváhání absolvovala také parkur do 140 cm na čas, a to v sedle Caleriho a nulu zaznamenala s Lintem ve stotřicítce.
 
V Gorla Minore v Itálii závodí Miloslav Vítek a Valentýna Kuková. Ta je ještě ve věkové kategorii mladších juniorů, v Itálii však soutěží se seniory. V čtvrteční stotřicítce jednou chybovala v sedle Chicaga Ra a se stejným koněm dovezla 4 trestné body ve stopětatřicítce. Bez chyb překonala dva parkury do 120 cm, přičemž v tom pátečním byla nejrychlejší a dokázala zvítězit. Miloslav Vítek skáče s Vidarou. Čtvrteční stodvacítku šel čistě, v pátek jednou chyboval.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE