reklama 11C

Sledujte ŽIVĚ II. předvýběr hřebců PK ČT a výběr hřebců 2021 v Písku

ikonka

Internetová televize EquiTV ve spolupráci s ASCHK ČR pro vás připravila sérii živých přenosů z II. předvýběru hřebců pro plemennou knihu ČT konaného v sobotu 20. února a z přehlídky hřebců ostatních plemen v neděli 21. února 2021 v areálu ZH Písek.
21.02.2021 08:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
První část sobotního přenosu z II. předvýběru hřebců pro plemennou knihu ČT bude probíhat cca od 9.00 hodin. Druhá část následuje zhruba od 12.00 hodin. Nedělní přenos z výběru hřebců ostatních plemen začne orientačně v 9.00 hodin. 
 

ON-LINE PŘENOSY MŮŽETE SLEDOVAT ZDE (KLIKNĚTE)

 

Časy začátků přenosů se mohou lišit dle aktuálního časového harmonogramu. Upozorňujeme, že každý ze tří přenosů najdete v samostatném okně! Pečlivě se proto podívejte na nadpis a úvodní obrázek, kde je viditelně uvedeno, o jakou část přenosu se jedná. 
 
Ilustrační foto Martina Kůstková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE