reklama 11D

Skvělá prezentace českého chovu na vozatajském MS YH v Mezöhegyes!

ikonka

Významný úspěch mají na kontě dva čeští vozatajové a jejich koně. Michal Žák a Daniel Bejr se svými koňmi českého chovu reprezentovali na mistrovství světa mladých koní ve vozatajství v maďarském Mezöhegyes a oba se velmi dobře umístili.
08.09.2019 20:13  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

Do závěrečného dne mistrovství světa mladých koní ve vozatajství v maďarském Mezöhegyes vstupoval Daniel Bejr z páté a Michal Žák z druhé pozice, poslední zkouškou byl v neděli 8. září parkur s maratonovými překážkami, který se jel na stanovený čas. Zamíchat pořadím však mohly i shozené míčky, stejně tak jako stylová známka od rozhodčích za aktivitu koně, ochotu a perspektivu do sportu. 
 
V kategorii pětiletých se Michalu Žákovi a tlumačovskému hřebci Cody podařilo zajet v čase a se dvěma shozenými míčky, což stačilo na výsledné druhé místo! V šestiletých se prezentoval Daniel Bejr se starokladrubským hřebcem Generale Albuza VII-13. Dvojice zvládla zajet bez penalizací, na posun výše to sice nestačilo, ale získali tak celkové velmi dobré páté místo.
 
"Celé závody jsme si moc užili. Byly organizačně výborně připravené a měly dobrou úroveň. Jsme velice rádi, že jsme mohli reprezentovat Českou republiku a myslím, že jsme neudělali reklamu jen nám, ale především českému chovu, který jsme tu předvedli," shrnul celý výjezd Daniel Bejr.
 
Kompletní výsledky jsou průběžně doplňovány ZDE.
 
Foto archiv Daniela Bejra




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE