reklama 11C

Sérii českých úspěchů ve Wiener Neustadtu doplnila v neděli Portychová

ikonka

Během závěrečného dne mezinárodních skokových závodů v rakouském Wiener Neustadtu se o další skvělé umístění postarala juniorka Linda Portychová. V soutěži do 130 centimetrů získala druhou příčku, nicméně dekorování se dočkali také další Češi.
18.08.2019 19:52  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Poslední den mezinárodních závodů v rakouském Wiener Neustadtu, které se konaly v polovině srpna, se opět dařilo osmnáctileté juniorce Lindě Portychové. V sedle klisny Nogalina Z získala po bezchybném rozeskakování skvělé druhé místo. Na dekorování ji doprovodila také Adéla Opatrná s klisnou Lordany jakožto šestá.
 
Na start nedělní Grand Prix se postavilo celkem šest českých dvojic, z nichž nejlepší výkon podal Aleš Opatrný a osmiletý valach Forewer. Se čtyřmi trestnými body v základním kole mu připadlo výsledné dvanácté místo. Vítězem Velké ceny se stal švýcarský reprezentant Pius Schwizer s valachem Lamborghini.
 
Dobře se v neděli předvedla také Lucie Anovčínová a Auteuil AH Z. Dvojice v soutěži Elite Tour do 120 centimetrů postoupila do rozeskakování, kde jednou chybovala, a umístila se celkově na sedmém místě.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE